Wij  zijn Miranda en Nico van Eldik. Welkom bij ons familiebedrijf.  Ook onze dochter is druk bezig met haar divemaster en is inmiddels al zeilinstructeur.

Onze passie voor de watersport gaat veel verder dan 1 ding. Hoe komt dat?  Zelf heb ik van mijn vader leren zeilen. Vanaf mijn 4de jaar al op het water en vanaf 12 jaar mijn eigen boot. Met open boot door nederland toeren ( randmeren, gouda, reeuwwijk, noem maar op).  Later met mijn vrouw Miranda met onze Waarschip wat vaker weg ( elk weekeind feest om even weg te gaan met de boot. Inmiddels heel wat boten en ervaring rijker.

Miranda wilde graag iets voor haarzelf, zij houd van contact met klanten en draait met plezier onze shop. ZIj is de eigenaar en spil achter het bedrijf.  Zelf ben ik de hoofdopleider Nico, en samen met een klein team van divemasters, onderhoudsmensen en instructeurs draaien wij dus onderhoud scheepsmotoren, duikopleidingen, zoeken en bergen onder water, ( denk aan telefoons, ankers, bbm e.d. ) en de vaarlessen.   U zult meestal mijzelf treffen met de lessen.

Op mijn 12de in contact gekomen met reddingswerk.  Op het strand en binnenwater veel geleerd ( inmiddels senior lifeguard instructeur sinds 2001 )  en ook lid geweest van een profesioneel duik rescue team (periode 1990-1998).  Ook op zee druk bezig geweest met rescue en zoek werkzaamheden.

Zo zijn wij begonnen met het geven van vaarbewijslessen, marifoonexamens, praktijk vaarles , PADI snorkellessen en PADI duikopleidingen.  Onze passie ligt bij het overbrengen van ons enthousiasme en kennis voor watersport in een brede vorm.

Volg de link voor onze andere diensten:

www.duikcentrumteylingen.nl  informatie over onze shop en PADI

www.ehbo-efr.nl Informatie voor EHBO cursussen.

Ik ben PADI staff Duikinstructeur, EFR-instructeur(EHBO), CWO zeil en motorboot instructeur, zweminstructeur en senior lifeguard instructeur. Met Marcom A en zendamateur ook uw vraagbaak hiervoor

Groet

dscn4920

Nico van Eldik, hoofdinstructeur bij Atlantis Watersport