71_water_02PADI: Open Water Diver

Wilt u leren duiken?  Het bijzondere onderwaterleven ontdekken?

Haal uw PADI Open Water Diver!

Ook vakantiecursussen voor o.a. de scholieren onder ons.

Ook mogelijkheden tot het volgen van cursussen doordeweeks.

Kom laten we samen de andere 71% van onze planeet ontdekken!

 

De PADI Open Water Diver cursus is modulair opgezet, u leert stap voor stap en zonder stress. U leert de duiktheorie, praktische duikvaardigheden, in het zwembad en in het buitenwater. Dit alles onder toezicht van een van onze PADI-Instructeurs

Leer de theorie zoals het u het beste past. Thuis met uw boek op schoot of met een film (dvd/usb stick ) of online via eLearning. Natuurlijk kunt u altijd met vragen terecht bij uw instructeur. Liever klassikaal les? Dat kan natuurlijk ook! Gezellig en meest gekozen.

Wij hanteren de PADI DIVE TODAY filosofie: uw eerste duik kunt u gelijk, na een korte briefing, maken. Daarna leert u elke keer de theorie die aansluit bij de lessen.

Altijd al gedroomd om te leren duiken? Dit is uw kans! Ga Duiken!  Wil je een tussenjaar en werken in de duikwereld? kunnen wij bij helpen met contacten op malta en bonaire 

Waarom bij ons komen:

Wij hanteren kleine groepen, 3 tot max. 5 duikers per lesgroep,  5 opleidings buitenduiken  ipv de gebruikelijke 4. Mocht u meer lessen nodig hebben dan is dat gewoon inbegrepen! Atlantis staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit!  Allemaal gericht en geboren uit de passie voor het lesgeven en duiken. Als ervaren watersporter/instruceur weten wij van boven en onder water de combi veilig te houden

Wie kan leren duiken?

Iedereen, vanaf 11/12 jaar ( 8-12 jaar? zie PADI seal team ). Een lichamelijke handicap en willen duiken?  Dat kan, onder water merkt u daar niet zo veel van, u bent weer vrij onder water. Er zijn zelfs vinnen voor de handen, zodat u u goed kan verplaatsen onderwater, te koop. Wij zijn capabel om iedereen te leren duiken. Iedereen die wil leren duiken moet een medische vragenlijst invullen, moet u ergens een ,JA, invullen dan heeft u wel een verklaring van uw behandelend arts of duikarts nodig.

Duiken is niet zwaar, u moet alleen wel watervrij zijn. En redelijk fit, u moet ongeveer 10 min. kunnen zwemmen.

Hoe lang duurt een duikcursus?

De lengte kunnen wij niet geven, gezien het van uw tijd afhankelijk is. Zelfs een privé cursus is mogelijk. Wel kunnen wij een indicatie geven van het aantal uren welke u nodig heeft:

4 a 5 uur zwembadlessen,  vijf theorie sessies van 1.5-2 uur  + theorie examen , en 5 dagdelen buiten duiken.  Afhankelijk van uw eigen tijd kunt u al in 5 dagen uw PADI OPEN WATER halen. Planning is altijd in overleg, theorie kan ook in zelfstudie.

Het ontvangen van uw PADI Open Water Diver brevet is het begin van een nieuw avontuur. Als gebrevetteerd duiker wachten uw fantastische duikbestemmingen, stimulerende mensen, ongeëvenaard avontuur en opmerkelijke rust. En, wilt u uw vaardigheden uitbreiden? Ook dat is mogelijk! Er zijn uitgebreidde groeimogelijkheden.  Het hoogste recreatieve doel is: Master Scuba Diver.

Vakantieduiker?

Wilt u rustig in Nederland uw theorie en zwembad lessen doen? maar liever op uw vakantieadres uw buitenwaterduiken? dat kan, met de PADI referral opleiding in Nederland.  Ook zijn wij het adres om uw duikvakantie te kunnen regelen. ( ANVR en SGR erkend )

Lesmateriaal?

PADI Open Water DVD-kit, u ontvangt het lesboek en een DVD
Voor de Open Water Diver cursus is gebruik van de duikuitrusitng bij de prijs inbegrepen.

Deze zomervakantie staan er enkele weekcursussen gepland. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar:  info@atlantis-watersport.nl

Verder starten wij geregeld een nieuwe Open Water Diver Cursus.

Schrijf je nu in! Naar inschrijfformulier.