TecRec

Ontdek de diepste geheimen van de oceaan met TecRec!

Bij technisch duiken ga je buiten de limieten van het recreatieve duiken. Tec divers zullen je vertellen dat het gaat over avontuur en uitdagingen waarbij je plekken ontdekt waar anderen nooit zullen komen.

Het Tec-duiken is niet voor iedereen geschikt; het vereist een passie voor uitdagingen en een serieuze toewijding. Je moet ook bereid zijn om de risico’s te accepteren die gepaard gaan met TecRec-duiken.

Met TecRec’s TEC40 cursus begint jouw reis van recreatief duiken naar technisch duiken. Hier is waar je begint met het verleggen van jouw grenzen, van duiken binnen de nultijd naar diepe, technische decompressieduiken. In deze cursus zul je de kennis en vaardigheden verwerven die je nodig hebt om verder te gaan met je training tot een volwaardige TEC-duiker. Wil je verder ga dan door met de TEC45 en TEC50 cursus.

Tec 40 richt zich op dieptes vergelijkbaar met de Deep Dive Specialty en leert je duiken buiten de nultijden met de vaardigheden van de Tec Deep Dive-cursus.

Waarom TecRec? Omdat we geloven in het verkennen van de onbekende diepten, in het ontdekken van scheepswrakken die al eeuwen onaangeroerd zijn gebleven, en in het ervaren van de meest adembenemende onderwaterlandschappen die de wereld te bieden heeft.

Sluit je aan bij ons en leer duiken zoals nooit tevoren. TecRec staat voor avontuur, voor het verkennen van het onverkende, en voor het omarmen van de ultieme duikuitdagingen. Ben jij klaar om je duikervaring naar een hoger niveau te tillen? Kies TecRec en duik in het avontuur van je leven!

TEC-REC-40

Met de TEC40-cursus maak je de overgang van recreatief duiken naar technisch duiken. Dit is waar je begint om je horizon te verbreden, van duiken binnen de nultijd naar diepgaande technische decompressieduiken tot 40 meter. De kennis en vaardigheden die je in deze cursus verwerft, leggen het fundament voor je verdere training tot een volwaardige Tec Deep Diver.

TEC-REC-45

De TEC45 is het vervolg op TEC40 en de ultieme uitdaging om een technisch duiker te worden. Hier werk je met een complete TEC-uitrusting, leer je duiken met EANx en zuivere zuurstof voor versnelde decompressiestops, en ontwikkel je herhalingsduikplanning. De dieptelimiet wordt verhoogd naar 45 meter. Een stap in je technische duikavontuur!

TEC-REC-50

Het derde en laatste deel van de complete Tec Deep Diver-opleiding is de TEC50. Dit niveau bereiken is geen eenvoudige taak, aangezien het aanzienlijke duikvaardigheden vereist. Wanneer je dit brevet behaalt, demonstreer je jouw ontwikkeling tot een ervaren TEC-duiker met de capaciteit om veilig te duiken tot een maximale diepte van 50 meter. Met het TEC50-brevet openen zich nieuwe mogelijkheden voor diepere duikexpedities. Een stap in je technische duikavontuur!

TEC-REC-40
TEC-REC-45
TEC-REC-50

De combinatie van TEC-cursus op drie niveaus: TEC40, TEC45 en TEC50. Deze opleiding leert je denken en handelen als een complete technisch duiker,