TEC-REC-45
TecRec45

De TEC45 vormt het tweede deel van de uitgebreide TEC Deep Diver opleiding. In deze cursus stap je in de wereld van technisch duiken, waarbij je de uitdaging aangaat om een vaardige technische duiker te worden. In tegenstelling tot de vorige fase van de opleiding, waarin je nog met aangepaste recreatieve duikuitrusting dook, ga je nu duiken met een complete TEC-uitrusting. Hiermee voer je versnelde decompressiestops uit met EANx en zuivere zuurstof, en leer je de kunst van het plannen van herhalingsduiken, met de mogelijkheid om de dieptelimiet te verleggen naar 45 meter.

Wat staat er op het lesprogramma?

De kennis die je hebt opgedaan in de TEC40-opleiding wordt verder ontwikkeld, en je zult als technisch duiker leren om doordacht te handelen. Je verdiept je in de werking en onderhoud van technische duikapparatuur en raakt bekend met de mogelijke problemen die zich daarbij kunnen voordoen. Daarnaast perfectioneer je je vaardigheden in het plannen van gassamenstellingen en het berekenen van versnelde decompressie met zuurstof en EANx.

De cursus omvat drie theoretische lessen, drie praktijklessen, vier buitenwaterduiken en een examen.

Belangrijke informatie:

Om aan deze opleiding te beginnen, dien je te voldoen aan de volgende vereisten:

1. TEC 40-duiker*
2. PADI Reddingsduiker*
3. Minimale leeftijd van 18 jaar
4. Ten minste 50 gelogde duiken, waarvan minimaal 12 duiken met verrijkte lucht dieper dan 18 meter en 6 duiken dieper dan 30 meter.

* Of een vergelijkbare opleiding van een andere duikorganisatie.

Niet inbegrepen:
1. Duikuitrusting (het is mogelijk om uitrusting te huren)
2. Toegang tot duiklocaties
3. Duikgassen

Prijs € 529,-

PADI TEC 45

Start in januari 2024