Het hele jaar door is het mogelijk om een cursus te starten. Vandaar geen vaste agenda. Flexibiliteit is onze kracht

Alle cursussen zijn maatwerk bij ons.  De theorilessen zijn meestal op maandag-,  woensdag- of vrijdagavond, za of zondag. De zwembadlessen zijn op dinsdag of donderdag avond . Maar er is meer mogelijk.  Zwembadlessen zijn eventueel ook mogelijk op maandag-, dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend, vrijdagavond, zaterdag of zondag. Buiten duiken kan elke dag.

Kinderduikclub:  In september start er altijd een nieuwe groep in Oegstgeest op zondagmiddag van 16:00 t/m 17:30. Bij voldoende aanmelding ook op woe 16:00 mogelijk.

Open Water Diver: De eerste volwassenen cursus staat gepland  vanaf januari. Schrijf u nu alvast in!

Junior open water: vanaf februari starten wij een cursus voor de junioren: dit is een iets andere opzet zodat er meer tijd genomen wordt voor de kinderen. Vooral bedoeld voor de nog schoolgaande jeugd van 11-14 jaar.   inschrijven kan al

Een Open Water Diver cursus kan al vanaf 1 persoon (prive cursus). Samen is natuurlijk ook gezellig…  bij inschrijven ontvangt u een voorstel voor de  planning.

Onze duikclub organiseert wekelijkse duiken tussen april en november. In de winter maandelijks bij voldoende aanmelding. IJsduiken alleen als mogelijk.

inschrijfformulier: