Met ons verleden in een professionele rescue en bergen team ( 1990-1998) , kunnen wij uw verloren materialen opsporen en liften.

Trouwring kwijt? telefoon te water? je wil je contacten niet kwijt en foto’s ook niet. Buitenboordmotor gezonken? Raampje van boot afgewaaid?

Wat je ook verliest onder of in het water wij hebben binnen onze club een team van duikers die het niet erg vinden om in havens, zonder zicht en op gevoel te zoeken. Ook het gebruik van hefballons e.d. is voor ons geen probleem.

Garantie kan er nooit gegeven worden, maar sinds 2011 100% alles teruggevonden.

Kosten zijn afhankelijk van de situatie. Starttarief voor 1 man is 75 euro , bij 2 man( wij bepalen of dat nodig is aan de hand van het gebied en diepte ) is dat 100 euro. Hiervoor komen wij ter plaatse ( haven of langs de kant ) en zullen wij max 1 uur lang zoeken ( is normaal gesproken voldoende ). Bij langere zoektochten zal er 40 euro/uur extra gerekend worden. Hoe groter het gebied hoe langer het duurt, zorg dus voor een zo goed mogelijke locatie ten opzichte van peilingen op bomen/huizen/palen ) of steigers o.i.d.