Onderhoud, reparatie en levering buitenboordmotoren

De service voor de watersport. Op locatie uw inboard of buitenboordmotor onderhouden. Reparaties of regulier onderhoud.

Of u wilt een nieuwe buitenboordmotor? Wij zijn er voor een goed advies, en niet alleen gericht op verkoop.   Tenslotte heeft u er niets aan als de boot/motor combinatie niet op elkaar afgestemd zijn. 

Wij leveren de merken:

  • HONDA
  • PARSUN
  • MARINER

 

Onderhoud buitenboordmotor en inboard motor

Al ons onderhoud doen wij ter plaatse.  Alleen de kleine buitenboordmotoren ( tot +/- 9.9PK ) kunt u bij ons langsbrengen.  Reparatie vaak wel ter plaatse. Voor staartstuk onderhoud/reparaties moet de boot uiteraard op de kant staan.

Wij werken met vaste tarieven per aantal PK voor het onderhoud van buitenboordmotoren. Deze zullen wij binnenkort pupliceren.   Alle reparaties of inboard motoren : bel even voor een prijsindicatie.

 

Wij rekenen een uurtarief van 40,00 euro excl BTW / 48,40 euro incl BTW per uur. De reistijd wordt alleen berekend per km ( 25 cent/km ) met een maximale radius van +/- 40km ( daarna even in overleg ). U betaald dus geen uurtarief voor de reis van de monteur naar uw boot.

 

Pech onderweg

U kent het vast wel; u bent lekker aan het varen en u heeft pech. Ook daar kunnen wij in voorzien. Wij zullen er naar streven binnen 48 uur een afspraak te maken op uw locatie voor de reparatie. De tijd is even afhankelijk van uw locatie en beschikbaarheid monteurs.