DAN Duikverzekering

Duik met vertrouwen!

We zijn verheugd aan te kondigen dat we een officiële business partner van DAN zijn geworden. Waarom DAN? Omdat we uit eigen ervaring weten dat hun duikverzekeringen en ondersteuning bij vragen altijd nauwkeurig en professioneel worden afgehandeld.

Wij begrijpen dat duiken een passie is die we allemaal willen blijven verkennen, ongeacht eventuele medische omstandigheden. Daarom zijn we blij dat je DAN ook kan bellen en er experts klaar zitten om professionele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden aan duikers die met specifieke gezondheidskwesties te maken hebben.

Waarom is een duikverzekering zo belangrijk?
De behandeling van duikgerelateerde noodgevallen vereist gespecialiseerde kennis, zowel medisch als op verzekeringsgebied. Of je nu lokaal duikt of de voorkeur geeft aan buitenlandse avonturen, een degelijke duikverzekering van een betrouwbare aanbieder hoort altijd thuis op je checklist.

Er zijn verschillende Sportplannen paketten (Brons, Zilver, Goud), elk met een variërende mate van dekking. In bepaalde landen buiten de EU is het Sport Member plan de enige beschikbare optie, wat gelijk staat aan het Sport Silver plan. Onze ervaring is dat dit pakket een goede dekking biedt en is dus onze aanbeveling qua dekking en prijs.

Wat wordt er gedekt?
De sportplannen zijn ontworpen om je te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens recreatieve of professionele duiken, zowel met perslucht als apneu, overal ter wereld. Voordelen omvatten onder andere:

  • 24/7 alarmcentrale en beheer van medische noodgevallen
  • Wereldwijde medische behandeling in noodgevallen, inclusief hyperbare therapie en ziekenhuisopname
  • Medische evacuatie bij noodgevallen, inclusief ambulancevluchten
  • Dekking bij overlijden of blijvende invaliditeit
  • Medische dekking voor niet-duik gerelateerde ongevallen en onverwachte ziektes in het buitenland
  • Jaarlijks DAN lidmaatschap

De bovenstaande opsomming biedt een beknopt overzicht van de dekking en benadrukt slechts enkele van de vele voordelen die beschikbaar zijn. Let op dat uitsluitingen en voorwaarden van toepassing kunnen zijn, en de dekking wellicht niet beschikbaar is in alle landen.
Ter verduidelijking: wij zijn dus niet de verzekeraar.

Klaar om jouw duikavonturen te beschermen? Klik op de link of scan de QR code om een prijsopgave te ontvangen.

Duik veilig, duik verzekerd met DAN!

of scan de QR code

QR Code DAN Duikverzekeringen
DAN DUIKVERZEKERING

BUSINESS PARTNER