TEC-REC-50
ecRec50

Het derde deel van het volledige PADI Tec Deep Diver programma is Tec 50. Als Tec 50 duiker toon je aan dat je bekwaamheid hebt ontwikkeld als een Tec duiker en de vaardigheden hebt om af te dalen tot een maximumdiepte van 50 meter. Je weet hoe je verlengde, versnelde decompressiestops kunt maken met maximaal twee gassen. Het is niet eenvoudig om dit niveau te bereiken, en het behalen van je Tec 50 certificering opent de deur naar diepere duikexpedities.

Wat staat er op het lesprogramma?

De Tec 50 cursus omvat twee secties voor kennisontwikkeling, drie praktische toepassingssessies en vier openwaterduiken. Een belangrijke focus van deze cursus is missieplanning en -uitvoering. Je leert ook meer over het omgaan met noodsituaties en hoe je kunt denken als een technische duiker.

Belangrijke informatie:

Om aan deze opleiding te beginnen, dien je te voldoen aan de volgende vereisten:

1. PADI Tec 45 duiker*
2. Minimaal 100 gelogde duiken, waarvan ten minste 20 duiken met verrijkte lucht nitrox dieper dan 18 meter en 15 duiken dieper dan 30 meter.
3. Minimale leeftijd van 18 jaar.
4. Een medische verklaring ondertekend door een arts in de afgelopen 12 maanden hebben.

Welke duikuitrusting zul je gebruiken?

Je zult volledige technische uitrusting gebruiken en je kunt mogelijk een technische sidemount-configuratie gebruiken, plus twee stage/decompressiecilinders. Je Tec Deep Instructor kan je ook introduceren in het gebruik van trimix tijdens de laatste openwaterduik.

* Of een vergelijkbare opleiding van een andere duikorganisatie.

Niet inbegrepen:
1. Duikuitrusting (het is mogelijk om uitrusting te huren)
2. Toegang tot duiklocaties
3. Duikgassen

Prijs € 529,--

PADI TEC 50

Start in januari 2024