het lesboek voor klein vaarbewijs

Vaarbewijs 1 halen?

Ook dat kan bij Atlantis Watersport!

Onze lessen vinden plaats in Warmond, centraal gelegen bij de Kaag, Sassenheim, Voorhout, Leiden, Oegstgeest, Lisse, Leiderdorp

In verband met corona geven wij de lessen online, u kunt gotomeeting app gratis downloaden. U krijgt van ons de code 10-15 min voor aanvang van de les. Via webcam is de klas dan alsnog samen. Boeken en event plotters sturen wij dan op

Vaarbewijs 1 is verplicht voor iedereen met een motorboot, jetski, waterscooter of opblaasbare boot, die harder kan dan 20 kilometer per uur. Zit er 5 pk of meer achter een opblaasbare boot, dan zal deze vaak al harder kunnen dan 20 kilometer per uur.

Ook als uw boot een lengte heeft tussen de 15 en 25 meter is het hebben van een vaarbewijs verplicht.

Iedereen die de Nederlandse taal beheerst kan examen doen voor Vaarbewijs 1. Echter jongeren die nog geen 18 zijn, ontvangen wel een slagingsbrief maar nog geen officieel vaarbewijspas. Deze kunnen ze aanvragen zodra ze 18 jaar zijn geworden. Tot die tijd mogen ze dus geen motorvaartuig besturen die harder kan dan 20 km per uur!

De cursus vaarbewijs 1 bij Atlantis Watersport is speciaal voor kleine groepen. (3 tot 6 cursisten)  Hierdoor is er meer tijd voor individuele vragen en begeleiding. Eventueel is privéles ook mogelijk (1 of 2 cursisten)

Strarten doen wij bijna elke 6 weken. Gezien wij op maat plannen neem contact op of schrijf u in.

Slagingspercentages:

  • 2017 99%
  • 2018 100%
  • 2019 98%
  • 2020 100% ( eerste examens jan )

Onze cursus bestaat uit 6 (maandag, woensdag of donderdag) avonden. Mocht deze avonden u niet uitkomen dan zijn er in overleg meerdere mogelijkheden, zowel overdag, in het weekend of ’s avonds. Felxibel inplannen is mogelijk.

Onze prijzen zijn exclusief examengeld ( bij CBR zelf inschrijven, door middel van uw digid code. Prijs is inclusief lesboek met ruim 800 examenvragen om te oefenen. Als u slaagt moet u nog wel de paskosten van de overheid voldoen, deze voldoet u direct na het examen (ongeveer € 20,–) 

Of het nu gaat om klein vaarbewijs 1 of 2, marifonie of groot vaarbewijs (beroepsvaart), bijna alles is mogelijk. Ook is het mogelijk om praktijklessen te volgen. Gewoon een enkele les of CWO diploma.

Onze prijzen in 2019:

  • Voor Vaarbewijs 1 is de prijs: € 135,– excl examengeld en incl verplicht boek
  • Voor Vaarbewijs 2 is de prijs: € 140,–  excl examengeld, inclusief extra oefenkaarten.  zelfde boek als VB1 dus prijs is excl boek
  • Een combinatie VB1 en VB2 tegelijk: € 250,– excl examengeld
  • Privé cursus: ( 1 of 2 personen ) meerprijs € 50 euro.
  • Zelfstudie VB1: boek + ondersteuning via mail/telefoon € 59 excl examengeld
  • Zelfstudi VB2: ondersteuning via mail/telefoon + extra oefenkaarten € 75 excl examengeld

Boeken kan via telefoon, mail of inschrijving.

boek kopen voor zelfstudie

Sluit Menu